Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
XIAOMI YEELIGHT SERENE EYE-FRIENDLY LAMP PRO SZEMVÉDŐ ASZTALI LÁMPA
42.590 Ft
Menny.:db

XIAOMI YEELIGHT SERENE EYE-FRIENDLY LAMP PRO SZEMVÉDŐ ASZTALI LÁMPA

42.590 Ft
Menny.:db
  • Fejlett SunLike technológia
  • 4000 K színhőmérséklet
  • Kellemes a szemnek - káros kék fénytől mentes világítás
  • AA fényerő tükröződésvédelemmel
  • Időzítő funkció
  • Állítható fényerő (150-750 lumen erősségig)
  • Vezérelhető a lámpán található érintőpanelen, a Yeelight alkalmazáson keresztül, vagy akár hangvezérléssel
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: xiaomi
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 24.
Cikkszám: 6924922201946

Leírás és Paraméterek

Meleg fehér fény az élethű színekért

A normál helyzetben lévő asztali lámpa nem okoz vakító fényt, és a SunLike LED-eknek köszönhetően kiválóan adja vissza a színeket. Kellemes színhőmérséklete és alacsony kék fényszintje miatt a fény megfelel az egészséges megvilágítás kritériumainak.

Lámpafény, mint a napsugár

A fény minél inkább hasonlít a nap sugaraira, annál kellemesebb a szem számára. A spektroszkópiai módszerek azt mutatták, hogy a fejlett SunLike technológiát alkalmazó LED-fény hasonlít leginkább a napfényre, és ugyanolyan pontosan reprodukálja az összes színt. A fény generálásakor a LED-ek lila fényt bocsátanak ki (a kék fény helyett, mint a hagyományos LED-eknél), ami csökkenti a kék fény káros mennyiségét, és jobb, kedvezőbb világítást eredményez. 88 LED-sel a lámpa homogén fényt bocsát ki, amely egyenletesen eloszlik a felületen. Garantálja a vakító fényerőt, és nagy felbontású RC elemeket használ, amelyek megváltoztatják a hullámok gyakoriságát a hajlamos keresztirányú hullámoktól a villódzásig és hosszanti hullámokig. Ez úgy érhető el, ha az izzót stabilan ellátjuk és csökkentjük a fény villogását.

Okos vezérlés és időzítő

A fényt az alkalmazáson keresztül vezérelheti okostelefonjával vagy a talp érintőpaneljével. A lámpa intelligens gombbal rendelkezik, amely emlékeztet, hogy tartsunk szünetet akár tanulás, vagy a munka során. Ha 2 másodpercig lenyomva tartja, a védelmi beállítás aktiválódik. A felhasználóbarát kialakítás, a csúszásmentes alap és a többcélú felépítés mellett a lámpa minden igényt kielégít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.