Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite robotporszívó
79.990 Ft
Menny.:pcs

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite robotporszívó

79.990 Ft
Menny.:pcs
 • Okos útvonaltervezés – a kamera vSLAM technológia segítségével valós idejű térképet alkot a takarítandó helyiségről, majd kialakítja a megfelelő útvonalat.
 • Szupererős szívóerő és hosszú munkaidő 2200Pa teljesítménnyel, 450 ml-es portartállyal.
 • Porszívó és felmosó egyben – elektronikusan vezérelt 270 ml-es víztartály és vízadagoló segítségével kíméletesen tisztítja a padlót
 • Mobilalkalmazáson keresztül irányíthatja, ki- vagy bekapcsolhatja, akár hangvezérléssel is.
 • 2600mAh nagy kapacitású akkumulátor – egy feltöltéssel akár 120 négyzetmétert is lefed.
 • Automatikus töltés után folytatja a munkát.
 • Karcsú test – csak 8.15 cm magas
 • 20 mm magas akadályokon is átmegy
Átlagos értékelés: 3
Gyártó: xiaomi
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 24.
Cikkszám: 6934177747649

Leírás és Paraméterek

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
Igazi takarítómester, kiváló látással

Legfőbb jellemzők

 • Giroszkóp és vizuális navigáció: A háza elrendezésének pontos rögzítése
 • 25 Nagy pontosságú érzékelők: Az összetett környezet éles érzékelése
 • 2200 Pa Erőteljes szívás: Könnyen eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról
 • 450 ml-es nagy űrtartalmú portartály: több szemetet tárolására képes
 • Cikcakkos tisztítóút: Hatékonyabb tisztítást biztosít
 • Elektronikusan vezérelt víztartály: Egyenletesen adagolt víz a hatékonyan tisztított padlóért
 • Tisztítási vezérlés kéznél: Távoli vezérlés az alkalmazáson keresztül a könnyű tisztítás érdekében

Giroszkóp és vizuális navigáció*
Gyorsan feltérképezi otthoni környezetét

Az új navigációs rendszerrel és az ultraszéles látószögű objektívvel a porszívó nagy pontossággal rögzíti az otthoni elrendezést és a környezetet.

Lefedi az egész házat
Az alapos tisztításhoz

A porszívó alaposan elemzi az otthoni környezetet, és térképet készít a takarítás során, hogy alapos és hatékony tisztítást biztosítson.

Több nagy pontosságú érzékelő
Összetett környezetek kezelésére

A 25* nagy pontosságú érzékelővel felszerelt vákuum-felmosó valós idejű információkat rögzít otthoni környezetéről, rugalmasan reagálva összetett környezetekre.

2 az 1-ben robotporszívó és felmosó
Akarata szerint cselekszik

Különféle tisztítási módok állnak rendelkezésre a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban az Ön igényei szerint.

Erőteljes tisztítás
Felporszívóz minden szennyeződést és hajszálat

A nagy átmérőjű szívónyílás és az erős kefe kombinálásával a porszívó 2200 Pa * szívással könnyedén felszívja a szennyeződéseket, így jobb tisztítóhatást ér el.

Nem csak egy robottisztító
De egy intelligensebb tisztítómester a cikcakkos tisztítási útvonalnak köszönhetően

A cikk-cakk ösvényen végzett tisztítással lefedheti háza minden sarkát, és jelentősen javíthatja a takarítás hatékonyságát.

450 ml* Nagy portartály
Nagy tisztítóerő ritka ürítéssel

450 ml-es nagy portartállyal felszerelve, nem kell gyakran kiüríteni a szemetet, így időt és energiát takarít meg.

Felmos, ahogy kell
A 270 ml-es* nagy űrtartalmú víztartállyal, elektronikusan vezérelt vízszivattyúval és 3 vízszint-beállítással felszerelt vákuum-felmosó szükség szerint vizet tud adagolni, ami biztosítja, hogy a felmosópárna megfelelően nedves legyen és a padló ne legyen eláztatva.

Könnyen befér a bútorok alá
A 81,3 mm-es* vékony kialakításnak köszönhetően a porszívó a legtöbb bútor alatt tud tisztítani, beleértve az ágyakat, a szekrényeket és a kanapékat, így feltakarítja az alatta megbúvó szennyeződéseket anélkül, hogy elakadna.

Irányítsa porszívóját távolról is
A Mi Home/Xiaomi Home App alkalmazásban

Nyissa meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást telefonján, és bármikor távolról vezérelheti a takarítást, valós időben ellenőrizheti a tisztítás állapotát, valamint ütemezheti a takarítást.

További jellemzők

20 mm * Erőteljes akadályátlépés
Tisztítás közben könnyen áthalad az ajtóküszöbön

Mosható filter nagy hatékonyságú szűréssel
Elkerüli a másodlagos szennyezést

* Giroszkóp és vizuális navigáció: A robotporszívó beépített giroszkópja egy inerciális navigációs modul. A porszívó tetején található kamera vizuálisan segíti a navigációt, ami lehetővé teszi a porszívó jobb pozicionálását és a navigációs tervezés pontosabbá tételét.
* Egyéb hasonló termék inerciális navigációval: Az itt összehasonlított hasonló termék a Mi Robot Vacuum-Mop Essential hazai változata.
* 25 nagy pontosságú érzékelő: képérzékelő × 1, fali érzékelő × 2, érzékelő × 7, dokkolóérzékelő × 4, sziklaérzékelő × 4, ütközésérzékelő × 2, porkamra érzékelő × 1, víztartály érzékelő × 1, görgő kerékérzékelő × 1, keréksebesség érzékelő × 2.
* 2200 Pa erős szívás: Az adatokat a 3i Robotix laboratórium szolgáltatta. Amikor a vákuumfelmosó teljesen feltöltődött és az akkumulátor feszültsége nagyobb vagy egyenlő, mint 16,5 V, zárja le a szívónyílást, majd mérje meg és jegyezze fel a szívóbemenet maximális statikus nyomásértékét Turbó üzemmódban. Az eredmény adat 2200 Pa volt.
* 450 ml-es nagy porkamra: Az adatokat a 3i Robotix laboratórium szolgáltatta. Töltse fel a porkamrát 0,081g/ml sűrűségű finom faforgácskal, majd számítsa ki a faforgácsokkal töltött porkamra és az üres porkamra közötti súlykülönbséget. A tömegkülönbséget (azaz a feltöltött faforgács tömegét) elosztjuk a faforgács sűrűségével, hogy megkapjuk a porkamra kapacitását, amely 450 ml volt.
* 270 ml-es elektronikusan vezérelt víztartály: Az adatokat a 3i Robotix laboratórium szolgáltatta. Használjon 0,2 g-nál nagyobb pontosságú elektronikus mérleget az üres víztartály és a tele víztartály leméréséhez (a víz automatikusan túlfolyik). Ezután kiszámítja a súlykülönbséget, és elosztja a súlykülönbséget (azaz a feltöltött víz tömegét) a víz sűrűségével, hogy megkapja a víztartály kapacitását. Ismételje meg a fenti lépéseket kétszer, hogy megkapja az átlagos értéket, amely 270 ml volt.
* 81,3 mm-es vékony kialakítás: Az adatokat a 3i Robotix laboratórium szolgáltatta. Helyezze a felmosót a talajra, majd 0,01 mm-es pontosságú nóniuszos tolómérővel mérje meg a vákuumfelmosó magasságát, amely 81,3 mm ± 2 mm volt.
* 20 mm nagy teljesítményű akadályátkelő: az adatokat a 3i Robotix laboratórium szolgáltatta. Futtassa a porszívót porszívó üzemmódban, és akadályként egy 20 mm magas ajtóküszöböt és egy 20 mm átmérőjű hengeres alumínium rudat használjon. A teszt célja annak megállapítása, hogy a teljesen feltöltött porszívó képes-e 3 percen belül átlépni az ajtóküszöböt és az alumínium rudat. Az eredmény az lett, hogy a porszívó sikeresen átlépte a 20 mm magas ajtóküszöböt és a 20 mm átmérőjű alumínium rudat.
* Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás: Jelenleg az alkalmazás (6.7.200-as verzió) csak az iOS 10.0 és újabb verzióival kompatibilis. Kérjük, időben frissítse iOS operációs rendszerét a jobb élmény érdekében.
* Az ezen az oldalon bemutatott adatok a 3i Robotix laboratóriumból származnak, hacsak nincs másképp jelezve.
* A termék, a tartozékok és a felhasználói felület illusztrációi ezen az oldalon csak tájékoztató jellegűek. A tényleges termék és a funkciók a termék fejlesztései miatt változhatnak.

Vélemények

1.67
3 értékelés
0
0
0
2
1
2022. 12. 28. -
Sajnos nem lehet térképet létrehozni és ezáltal vírtuális falat sem lehet beállítani, hogy ne menjen be mindenhova! A macska etetőhelyét rendszeresen összeborítja mert nem lehet onnan kizárni!
2022. 11. 22. -
Csak részben vagyok megelégedve a robottal. Bár ez adódhat a hiányos angol tudásomból is. Képtelen vagyok beállítani a lakás feltérképezést. Az egyes helyiségek takaritásának kijelölését. A magyar nyelvű használati útmutató nem sokat segít ebben
Tiltott területet nem lehet kijelölni. Ha másik helyiségben van a dokkoló, nem találja meg. Nem biztos hogy megérte a majd 80.ezer Ft-ot.
2022. 10. 12. -
Pénteken mop 2 PRO kedden mop 2 lightet vettem. A pr is fantáziát volt bízva a beüzemelés. A light szó szerint 2. Alkalommal mikor nem találtam a dokkolót repült...
Mi magyar nyelvű alkalmazással nem működik. (lite)
Fantaziára bízva 2 nap után sikerült egy takarítást összehozni. Estére megismételtetem. A femosas max feltöltés. De az ő...