Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.390 Ft
Menny.:db

XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ

42.390 Ft
Menny.:db

Xiaomi Mi Rice Cooker

rizsfőző kukta, amely képességei közé tartozik az intelligens hőmérséklet szabályozó és a stabilizáló, amely gondoskodik arról, hogy minden rizsfajta tökéletesre főjjön, alkalmazkodva a rizs típusához.

  • Tökéletesen elkészített rizs kiváló ízzel és illattal
  • Nyomás alatti főzés és mágneses indukció
  • Lehetőség mobilalkalmazással történő párosításra
  • Lassú főzéshez is alkalmas
  • Egyenletes főzés
  • A Xiaomi rizsfőző tökéletesen alkalmazkodik a különféle rizstípusokhoz
  • Tapadásmentes, szürke öntött vasból készült belső edény
  • Páratlan hőstabilitás és áteresztőképesség
  • Egyszerű tisztítás és hordozás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: xiaomi
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2023. február 09.
Cikkszám: 6970244526700

Leírás és Paraméterek

Xiaomi Mi Indukciós Rizsfőző

Ezzel az intelligens rizsfőző kuktával egyszer és mindenkorra véget vethet a nem jól megfőzött, odaégett vagy szétfőzött rizs problémájának.

A főzés tud hosszadalmas és nehézkes is lenni, ezért szeretnénk Önnek megkönnyíteni.

 

Tulajdonságok

Programok

A rizsfőző kukta választható programokkal rendelkezik, melyekkel beállíthatja a vágyott főzési hőmérsékletet, vagy azt hogy puhára vagy keményebbre szeretné-e a rizst főzni. Az IH elektromágneses melegítés és a hőmérséklet-szabályozás képessége a hőt képes megtartani, így az élelmiszer tökéletes állapotra fő meg.

Az IH elektromágneses melegítő technológia képes megfőzni a marhahúst is. Hogyan működik?

Amint nyomban a mágneses hullámok behatolnak a kuktába, az belülről egyenletesen melegedni kezd. A melegítés maximális értéke 1100W lehet, amely puhítja a húst, a felső részben található hőmérséklet izoláló felület pedig fokozatosan melegíti a húst 360° fokban úgy, hogy az íz egyenletesen oszlik el.

Továbbá a kétirányú forráscirkulációnak köszönhetően levest is melegíthet benne. Az IH kukta nem csak hogy egyenletesen melegíti fel az egész fazekat, hanem képes önmaga felismerni a fazékban található hőmérsékletet, és a leves belső rotáció következtében melegszik. A folyamat során mindegyik tápérték megőrződik. Nem kell többé mikrohullámú sütőt használnia, amely ezeket a tápértékeket megöli.

Ezzel még nincs vége a pozitívumok sorának. A fazékban főzhet tojást, vagy akár tengeri herkentyűket is. A japán Dakin cégnek köszönhetően, amely szintén kivette a részét a kukta fejlesztésében, a rizs például nem ragad oda a kukta falához.

3 000 főzési program rizsre

A rizs az egyik legalapvetőbb élelmiszer a Föld lakosságának több mint fele számára. Néhány ország nemzeti étele is erre az élelmiszerre épül. Kóréában például az asztalhoz invitálás a következőképpen szól: ,, kin khao ", ami azt jelenti, hogy "meghívlak egy adag rizsre"! Körülbelül 8000 fajta rizs ismeretes, a Xiaomi kukta ebből 3000 fajtát képes megfőzni. Ezt a képességét sok kísérletezés előzte meg, melynek eredménye több mint 3000 főzési program lett. Egy mobil appal leolvassa a rizs tasakjának vonalkódját, a kukta pedig úgy alakítja a főzési programot, hogy az adott fajta rizs megfelelően legyen elkészítve.

Kezelés appon keresztül

A kuktát mobil appon keresztül is kezelheti. Alap funkciókat kínál fel, emellett pedig még sok féle másik funkciót. Az alapok közé tartozik a figyelmeztetések funkciója. Amikor a rizs készen van, kap egy értesítést róla a telefonján. Az appon keresztül beállíthatja például a főzés hosszát, vagy a főzés mértékét aszerint, hogy puhára vagy keményre szeretné a rizst elkészíteni.

Továbbá az app több mint 3000 főzési programot kínál fel, mint például a receptek tárát, ahonnan inspirálódhat, hogy mit főzzön, mindezt az adott évszak szerint kínálja fel.

A Xiaomi egy interaktív platformot is felkínál azok számára, akik imádnak enni és főzni, a főzési tapasztalataikat pedig szeretik megosztani másokkal. Nyilvánossá teheti receptjét - nem csak a siker kedvéért, hanem tanácsokat is kaphat másoktól ezáltal.

* Az app angol nyelven is elérhető, a fotó csupán illusztráció.

Dizájn

Méretei: 300mm x 251mm x 200mm. Elegáns dizájnjával beleillik bármilyen stílusú konyhába. A tetején egy interaktív LED panel van, amelyen láthatóak lehetnek a szükséges infók, amennyiben úgy szeretné, de ki is kapcsolhatja. A kukta lágy melódiahangokkal ad jelzéseket, hogy a bekapcsolása ne legyen zavaró a környezete számára.

Belül egy kivehető belső réteg van, amelyet a főzés után egyszerűen csak kivesz és megmoshatja.A beépített "bubble breaker" megsemmisíti a buborékokat, amelyek így nem gyülemlenek fel a fedelen és ezáltal nem folynak szét a fedél levétele után.

A meleg úgy oszlik szét a kuktán belül, hogy a levegő áramlása az alján ezáltal sokkal természetesebb és egyenletesebb. A levegő elpárolgása minőségi módon történik, ez pedig pozitív módon hat az elektromágneses tekercsre, valamint meghosszíbthatja a kukta élettartamát.

A hozzáadott gőzölő olyan műanyagból készült, amely élelmiszerek számára megfelelő, ugyanis ellenáll a magas hőmérsékletnek. A klasszikus rácsos szerkezet helyett a gőzölő ereje az alj konvex alakja segítségével van felerősítve.

KAPCSOLAT Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
EGYÉB JELLEMZŐK
TELJESÍTMÉNY 1130w
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG 220V ~ 50 Hz
MÉRETEI 300mm×251mm×200mm
SÚLYA 5.8kg (teljes súly)
ANYAGA slitina

Paraméterek

KAPCSOLAT Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
EGYÉB JELLEMZŐK
TELJESÍTMÉNY 1130w
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG 220V ~ 50 Hz
MÉRETEI 300mm×251mm×200mm
SÚLYA 5.8kg (teljes súly)
ANYAGA slitina

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.